Η Carla Bruni στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα! Δες φωτογραφίες

Μπορεί η απουσία της από το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν στο Μονακό να σχολιάστηκε και να υπήρξαν ανησυχίες για την εγκυμοσύνη της, η Carla Bruni, όμως φαίνεται πως είναι μια χαρά και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μεσογείου.

Η φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρώτη κυρία της Γαλλίας την ώρα που έκανε τις βόλτες της στην παραλία, αλλά και τα μπανάκια της μαζί με τον σύζυγό της Nicolas Sarkozy. H Carla φορούσε ένα λευκό καφτάνι, που έδειχνε την φουσκωμένη κοιλίτσα της και ήταν πολύ ευδιάθεστη. Η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει τόσο τις ημέρες της εγκυμοσύνης της, όσο και τη φροντίδα του προέδρου της Γαλλίας.

Το διάσημο ζευγάρι επέλεξε για ολιγοήμερες διακοπές το Fort de Bregancon στη Νότια Γαλλία και αποφάσισε να χαλαρώσει για τα καλά. Όσο γι αυτούς που ανησύχησαν όταν δεν την είδαν στο πλευρό του αγαπημένου της κατα τη διάρκεια του πριγκιπικού γάμου, η απάντηση είναι πως προφανώς η ίδια λόγω της εγκυμοσύνης προτίμησε να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης μακριά από τα φλας και τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More