Η Celine Dion κυοφορούσε τρίδυμα!

Όχι δύο, αλλά τρία ήταν τα μωρά που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion. Την ώρα που ο άνδρας της ανακοίνωνε την γέννηση του Nelson και του Eddy, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν την είδηση πως η Celine κυοφορούσε τρίδυμα.

Η ίδια η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια το αποκάλυψε ξεσπώντας σε κλάμματα σε μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, λίγο πριν τον τοκετό. “Από το πρώτο υπερηχογράφημα, μας είχαν πει για δίδυμα. Μετα όμως οι γιατροί έμοιαζαν ανήσυχοι. Πιθανότατα να είναι μόνο ένα τελικά. Μας έλεγαν” αναφέρει η Celine Dion στην εν λόγω εκπομπή. “Στην πραγματικότητα, είχα τρίδυμα” συμπληρώνει.

Το τρίτο έμβρυο παρόλα αυτά δεν επιβίωσε η καρδιά του σταμάτησε λίγο αργότερα. “Το μικρό αυτό μωρό, αποφάσισε να αφήσει την θέση του στα άλλα δύο” εξηγεί η τραγουδίστρια. “Είναι περίεργο εκεί που έκανα προσπάθεια να αποκτήσω μια κόρη να βρίσκομαι έγκυος με τρία μωρά” καταλήγει.

Από την γέννηση λοιπόν των δύο εν τέλει νεογνών, όλος ο κόσμος περίμενε να ακούσει τα ονόματά τους. Nelson προς τιμήν του ηγέτη της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλο, τον οποίο συνάντησε το ζευγάρι κατά την περιοδεία της Celine Dion στην Αφρική. Ο δεύτερος γιος τους πήρε το όνομα Eddy από το μικρό όνομα του γάλλου συνθέτη Eddy Marnay, ο οποίος και απεβίωσε το 2003. Ο Eddy Marnay είχε συνθέσει τα πρώτα τραγούδια της Celine και υπήρξε κάτι σαν δεύτερο πατέρα για εκείνη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συζυγός της Rene Angelil.

Read More

And More