Η D. Moore ”έκλεψε” τα φώτα της δημοσιότητας από τον A. Kutcher!

Το δημοφιλές ζευγάρι, Demi Moore και Ashton Kutcher, βρέθηκε σε επίδειξη μόδας στη Βραζιλία, όπου ο δεύτερος θα έκανε και βόλτα στην πασαρέλα. Παρόλα αυτά, τα φώτα όλα είχαν στραφεί πάνω στην εκθαμβωτική Demi.

Η 48χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ, φαινόταν πολύ νεότερη κι ανανεωμένη, φορώντας ένα μίνι φόρεμα, που αναδείκνυε τα ωραία της πόδια, συνοδευόταν από τον 32χρονο σύζυγό της, Αshton, του οποίου το χέρι δεν αποχωριζόταν και τραβούσε τα φλας όλων των φωτογράφων πάνω της. Εκείνος πρωταγωνιστούσε στο fashion show παρουσιάζοντας την κολλεξιόν του φθινοπώρου του σχεδιαστή Colcci για το 2011-2012.

Αδύναμος, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, ο ηθοποιός να πάρει το βλέμμα του από τη σέξι σύζυγό του, της ψιθύριζε γλυκόλογα στο αυτί, καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί κι ύστερα κατευθύνθηκε προς την πασαρέλα. Στο τέλος της επίδειξης, ο ηθοποιός αγγάλιασε τον σχεδιαστή κι εκείνος τον ευχαρίστησε για τη σκληρή του δουλειά.

Επιπλέον, το ζευγάρι συναντήθηκε με την 16χρονη κόρη της Demi, Tallulah Bele, αλλά πριν από αυτό είχαν βρεθεί σε πάρτι, που διοργανώθηκε για τον ποδοσφαιριστή Ronaldo, με τον οποίο ο Αshton έχει γίνει καλός φίλος.

Read More

And More