Η ΔΕΗ εξελίσσεται με νέες υπηρεσίες για να σε εξυπηρετήσει καλύτερα και με ασφάλεια

Είναι αυτή η εποχή που μένουμε ξανά στο σπίτι, για το καλό μας. Για να προστατεύσουμε εμάς τους ίδιους, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που θέλουμε τόσο πολύ να αγκαλιάσουμε μετά το τέλος της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων. Δουλεύουμε από το σπίτι, γυμναζόμαστε στο σπίτι και πληρώνουμε τους λογαριασμούς ρεύματος από τον υπολογιστή ή το κινητό μας. Ειδικά, αν είσαι στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ προχωρά σε νέες καινοτομίες, σκεπτόμενη τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και των εργαζομένων της. Έτσι, αξιοποιεί τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας ο Covid-19, για να εξελιχθεί τον τρόπο αλληλεπίδρασης της με εσένα και με μένα. Έτσι, δημιουργεί μία νέα εμπειρία με στόχο να σε εξυπηρετήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά και το σημαντικότερο: με ασφάλεια

Κλείσε το ραντεβού σου
Ήδη, σε 74 καταστήματα προσφέρεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης με προγραμματισμένο ραντεβού, χωρίς καμία αναμονή. Τώρα, μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου ένα κλικ στο appointment.dei.gr, να κλείσεις το ραντεβού σου και να εξυπηρετηθείς γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια χωρίς αναμονή και χωρίς εκείνες τις μεγάλες ουρές που σε κουράζουν.

Νέο ωράριο
24 καταστήματα έχουν διευρύνει το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι το ρολόι να δείξει 8:00 μ.μ. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και περισσότεροι πελάτες μπορούν πια να εξυπηρετηθούν και το απόγευμα χωρίς να χρειαστεί να περιορίσουν τις πρωινές τους ασχολίες. Μόλις η τηλεργασία τελειώσει, κλείνεις το ραντεβού σου και κατευθύνεσαι μόνη προς το πλησιέστερο κατάστημα ΔΕΗ.

Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση
Ναι, καλά διάβασες! Η ΔΕΗ είναι η πρώτη που ανταποκρίνεται στην ανάγκη μίας δωρεάν τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών.
Έτσι, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης αποκτά καινούργιο δωρεάν αριθμό κλήσης για όλους και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Καλείς στο 800-900-1000, θέτεις τα ερωτήματα του, οι ειδικοί υπάλληλοι σού απαντούν και πληρώνεις ακόμη και το λογαριασμό σου. Ξέχνα τη μεγάλη τηλεφωνική αναμονή που πολλές φορές σε κουράζει, πριν καν περάσουν τα πρώτα δέκα λεπτά. Πλέον, το τηλέφωνο σου είναι γεμάτο από νέες δυνατότητες, χωρίς να ανησυχείς για τις χρεώσεις και τα λεπτά ομιλίας.

 

Κάνε μία βόλτα στο dei.gr
Ένα σύγχρονο και διαδραστικό site σε περιμένει να το επισκεφτείς και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του. Η υπηρεσία e-bill σού προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγεις νέα προϊόντα, να λαμβάνεις ηλεκτρονικό μηνιαίο λογαριασμό και να πάρεις έκπτωση 10€, μέχρι τις 31/12/2020, ένα από τα μέτρα οικονομικής ανακούφισης που εφάρμοσε η ΔΕΗ λόγω του Covid-19. Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού πραγματοποιείται χωρίς τραπεζική προμήθεια. Την ίδια στιγμή, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο συμβόλαιο σου, να το ανανεώσεις, αλλά και να δημιουργήσεις ένα καινούργιο, ενώ ο υπεύθυνος από την πλευρά της εταιρίας μπορεί μετά από συνεννόηση με εσένα να αναδιαμορφώσεις το συμβόλαιο σου. Όλα αυτά μέσω της υπηρεσίας eContract

Η Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός στη διάθεση σου
24/7. Βρίσκεται στη διάθεση σου όλο το 24ωρο. Κάθε στιγμή. Χωρίς να εγκατασταθεί κάποια επιπλέον εφαρμογή, μέσω του site της ΔΕΗ ή το facebook και το facebook messenger, η ψηφιακή βοηθός είναι εδώ για να εξυπηρετήσει άμεσα οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστείς – ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα- προσφέροντας γενικές πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, τα προϊόντα σε ρεύμα-φυσικό αέριο, τους τρόπους πληρωμής, τη διαδικασία εγγραφής στο e-bill, τις χρεώσεις και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Έτσι, έχεις στη διάθεση σου και τις απομακρυσμένες – και ασφαλείς – υπηρεσίες.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η ΔΕΗ κάνει το βήμα σε μία νέα εποχή. Ακούει τα αιτήματα σου, τα κατανοεί, τα επεξεργάζεται και τα υλοποιεί, παρέχοντας μία καινούργια, ασφαλή εμπειρία εξυπηρέτησης. Μία εμπειρία που ξεπερνά το σήμερα και φέρνει ένα «λειτουργικότερο» αύριο. Μια εμπειρία… ένα με το μέλλον!