Η Demi Lovato αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της! Φωτογραφίες

Η Demi Lovato έκανε την πιο όμορφη αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά, πλέον είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου τους Max Ehrich! Η Demi Lovato αρραβωνιάστηκε τον καλό της σε παραλία στο Malibu, δημοσιεύοντας στα social media τις πρώτες φωτογραφίες, φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δακτυλίδι.

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ο βιολογικός μου πατέρας πάντα με αποκαλούσε “μικρή του σύντροφο” – κάτι που θα ακουγόταν περίεργο χωρίς την προφορά του νότιου κάουμποϊ. Για μένα έβγαζε τέλειο νόημα. Και σήμερα η λέξη βγάζει τέλειο όνομα, αλλά από σήμερα και επισήμως θα είμαι η σύντροφος κάποιου άλλου. Max Ehrich ήξερα ότι σ’ αγαπάω από τη στιγμή που σε συνάντησα. Ήταν κάτι που δε μπορούσα να περιγράψω σε κανέναν που δεν το έχει βιώσει από πρώτο χέρι και ευτυχώς το ένιωσες κι εσύ», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μάλιστα, η 27χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε και τον ελληνικής καταγωγής φωτογράφο και σκηνοθέτη Angelo Kritikos που κρυβόταν πίσω από τα βράχια για να απαθανατίσει την ρομαντική πρόταση γάμου!

Read More

And More