Site icon TLIFE

Η Δέσποινα Καμπούρη στο TLIFE: Ο Γιώργος Λιάγκας, ο χωρισμός από τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, οι κόρες της και ο έρωτας

Η Δέσποινα Καμπούρη βρέθηκε στο στούντιο του TLIFE σε μία εκ βαθέων και ειλικρινή εξομολόγηση.

Η δημοσιογράφος παρουσιάστρια, η οποία φέτος βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε ότι δε θα μπορούσε να συνυπάρχει στην ίδια εκπομπή με τον Δημήτρη Παπανώτα, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, τις δύο κόρες τους και τον έρωτα. 

«Έτρεμε το χέρι μου πριν πατήσω το κουμπί της δημοσίευσης για τον χωρισμό από τον Βαγγέλη Ταρασιάδη. Δεν μου ήταν δύσκολο να μιλήσω με τα παιδιά και να τους εξηγήσω» εξομολογείται.

Η Δέσποινα Καμπούρη στο TLIFE: Ο Γιώργος Λιάγκας, ο χωρισμός, οι κόρες της και ο έρωτας

Συντονίσου την Κυριακή στις 13.00 για να παρακολουθήσεις όλη τη συνέντευξη της Δέσποινας Καμπούρη στο TLIFE και στον Χρήστο Κούτρα!

© 2026 tlife.gr