Η Δέσποινα Βανδή διασκέδασε στην Πέγκυ Ζήνα και οι φήμες περί επικείμενης συνεργασίες φούντωσαν! [video]

Δυο μεγάλες κυρίες της νύχτας εμφανίζονται φέτος στην Ιερά Οδό, με την Δέσποινα Βανδή να ηγείται του live party που απογειώνει κάθε Σάββατο το «Acro» και την Πέγκυ Ζήνα να πρωταγωνιστεί στην παρεΐστικη γιορτή που στήνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Φως». Δύο προγράμματα εντελώς διαφορετικά, με κοινό παρονομαστή τα σπουδαία ρεπερτόρια.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, που η Δέσποινα Βανδή είχε “ρεπό” από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέλεξε να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μαζί με την παρέα της, λοιπόν, απόλαυσε την καλή της φίλη και συνάδελφο επί σκηνής από τα πρώτα τραπέζια, ενώ δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει μαζί της μερικές μεγάλες επιτυχίες, με τους θαμώνες να χαρίζουν στις δύο τραγουδίστριες το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Εκεί βρέθηκε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ερμήνευσε “Το δίχτυ” μαζί με την Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα, σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη.

Πλάνα από την βραδινή έξοδο της Δέσποινας Βανδή προβλήθηκαν στο Πρωινό της Δευτέρας, με τον Άρη Καβατζίκη να κάνει μια αποκάλυψη on air. “Όσοι ήταν στο “Φως” έπιασαν στον αέρα ότι μάλλον του χρόνου θα έχουμε μια δυνατή γυναικεία συμμαχία. Δεν ξέρω που, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τις δούμε μαζί!” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πώς, τον Σεπτέμβριο του 2013, η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα επρόκειτο να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην πίστα, αλλά τελικά ακύρωσαν την επικείμενη συνεργασία τους. Οι λόγοι τότε δεν είχαν γίνει γνωστοί, αλλά οι μεταξύ τους σχέσεις δεν διαταράχθηκαν από αυτήν την απόφαση, καθότι ήταν κοινή.

Read More

And More