«Η Δέσποινα Βανδή είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους, το αντιμετώπισε θαρραλέα»

Για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο με την γνωστή τραγουδίστρια.

Ο ίδιος μάλιστα γνώριζε από την αρχή για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αφού η Δέσποινα Βανδή είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του στενού της κύκλου: «Είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και στους στενούς της συνεργάτες και ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά αυτή η κίνηση προς εμάς. Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα όλο το πράγμα».

Όσο για τη νέα της σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός. Δεν μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα γι΄αυτό κι εγώ. Αν νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει που πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα, όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω… αλλά τώρα δεν μου έχει μιλήσει καν, τότε ναι, θα σας πω».

«Λαμπερή όμορφη και ανανεωμένη, ένιωθε από τον Ιούλιο μπορώ να πω,  απ΄όταν ξεκινούσαμε. Είχε αυτόν τον αέρα, τώρα συνεχίζει να τον έχει», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Read More

And More