Η Δέσποινα Βανδή στηρίζει το «Μένουμε σπίτι» και στέλνει το δικό της μήνυμα από τον κήπο της!

Η καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε Σπίτι» παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σε αυτή την προσπάθεια έσπευσαν να συμβάλλουν αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την επιρροή που ασκούν στους χιλιάδες followers τους δημοσιεύουν βίντεο στα social media με τα οποία ζητούν από τον κόσμο να ακολουθήσει πιστά και ευλαβικά της οδηγίες των ειδικών.

Η Δέσποινα Βανδή στηρίζει την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού της και έχοντας αγκαλιά τα σκυλιά της λέει χαρακτηριστικά: «Μένουμε σπίτι για δύο εβδομάδες, πάνω από όλα γιατί αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας πέρα από τον εαυτό μας. Μένουμε σπίτι και έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Να διαβάσουμε βιβλία, να δούμε σειρές, ταινίες, εκπομπές, θα παίξουμε επιτραπέζια… Μένουμε σπίτι και μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας μέσα από τα social media. Μένουμε σπίτι οι μανούλες και καλό είναι να δώσουμε στα παιδιά μας να καταλάβουν ότι αυτές οι δύο εβδομάδες δεν είναι διακοπές Χριστουγέννων. Πρέπει να σταματήσουν οι βόλτες σε καφετέριες και εστιατόρια, οι απλές βόλτες… Μένουμε σπίτι γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλον… Και γιατί εγώ φροντίζω εσένα και εσύ εμένα…».

Δες το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#stayhome #μένουμε_σπίτι #girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More