Η «Δεβόρα» από τη σειρά «Εκείνες κι εγώ» αναστατώνει με το μαγιό της!

Η σειρά “Εκείνες κι εγώ” προβλήθηκε για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 το 1996 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 1998. Ένας από τους χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς ήταν αυτός της “Δεβόρας”, της προστατευόμενης και οικιακής βοηθού του “Ζάχου Δόγκανου”, τον οποίο ενσάρκωσε η Νίκη Σερέτη.

Μετά το τέλος της σειράς, η ηθοποιός έκανε κάποιες δουλειές στην τηλεόραση και το θέατρο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο της υποκριτικής και κάνει επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός μοιράζεται με τους θαυμαστές της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Στην τελευταία της ανάρτηση είδαμε την ηθοποιό να ποζάρει μόνο με το μαγιό της στις καλοκαιρινές διακοπές της. Φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο αθλητικό μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Νίκη Σερέτη φωτογραφήθηκε με αέρα μοντέλου, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Η ηθοποιός διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί που σίγουρα θα ζήλευαν ακόμα και γυναίκες αρκετά μικρότερές της. Ο χρόνος που περνάει της φέρεται πολύ καλά και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Η Νίκη Σερέτη ως άλλη… Πάμελα Άντερσον στο αδιαμφισβήτητο.  έκλεψε τις εντυπώσεις!

Read More

And More