Η Diane Kruger έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 42 της χρόνια!

Πριν πέντε μήνες έγινε γνωστή η είδηση πως η Diane Kruger είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, με την διάσημη ηθοποιό να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει από τότε το χαρμόσυνο γεγονός. Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την ίδια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά media, η χολιγουντιανή σταρ έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Norman Reedus. Ωστόσο η ημερομηνία γέννησης, το όνομα αλλά και το φύλο του μωρού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Μπορεί για την 42χρονη ηθοποιό να είναι το πρώτο της παιδί, αλλά για τον 49χρονο πρωταγωνιστή του The Walking Dead είναι το δεύτερο, καθώς έχει ήδη έναν 19χρονο γιο με το μοντέλο Helena Christensen. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας, Sky όταν η Diane Kruger ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Joshua Jackson με τον οποίο χώρισε ένα χρόνο μετά.

Το μωρό ήρθε να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά του! Φυσικά, οι θαυμαστές ανυπομονούν για το ζευγάρι να επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός και να μοιραστεί τις πρώτες φωτογραφίες του καρπού του έρωτά του.

Read More

And More