Η δικηγόρος των παιδιών της γυναίκας “αράχνης” μιλάει στο TLIFE!

Η φρικτή πράξη της έγινε πρωτοσέλιδο. Η 54χρονη είναι η πρωταγωνίστρια του πιο στυγερού εγκλήματος που απασχόλησε φέτος το Πανελλήνιο, αφού έχτισε τον εραστή της κάτω από μία ντουζιέρα. Το σκοτεινό της παρελθόν έρχεται σιγά σιγά στη δημοσιότητα…
Η αποκαλούμενη ως “μαύρη χήρα” που αφαίρεσε τη ζωή του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, φαίνεται πως είναι δολοφόνος από… τζάκι. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις οι κάτοικοι στο χωριό Διβάρι, των Αγίων Σαράντα έμαθαν την αποτρόπαια πράξη της, δεν φάνηκαν να εκπλήσσονται, αφού γνωρίζουν πολλά για το παρελθόν της ίδιας και της οικογένειας της.
Η ιστορία ξεκινά το 1955 όταν ο παππούς, η γιαγιά και ο θείος της, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα πέταξαν από τον γκρεμό τη νυφή τους και στη συνέχεια την πυροβόλησαν για να βεβαιωθούν πως είχαν πετύχει το σκοπό τους. Για το έγκλημα, ο θείος της εκτελέστηκε, ενώ ο παππούς και η γιαγιά της καταδικάστηκαν σε 25 χρόνια φυλάκιση.
Στα χνάρια των παππούδων της άρχισε να βαδίζει κι εκείνη το 1982, όταν δολοφόνησε τον άντρα της. Δεν δίστασε να εμφανιστεί μόνη της στην αστυνομία και να παραδεχτεί την πράξη της. Για τον φόνο του, καταδικάστηκε σε 2 χρόνια κάθειρξη, λόγω της τότε εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, στη φυλακή παρέμεινε μόνο ένα χρόνο…
Το 1996, μια από τις κόρες της αυτοκτόνησε. Η αποτρόπαια πράξη της μητέρας έπαιξε ίσως τον σημαντικότερο ρόλο, στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της. Περίπου δύο χρόνια μετά τον χαμό της αδελφής τους, τα τέσσερα αδέλφια αποφάσισαν να μην έχουν καμία σχέση με την μητέρα τους, λόγω των παράνομων δραστηριοτήτων της. Εκτός από τα τέσσερα παιδιά της και τα αδέλφια της είχαν επιλέξει να μην έχουν επαφές μαζί της.
Η δικηγόρος των παιδιών της, κυρία Λαμπρινή Μήλα, μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, είπε: “Η οικογένειά της δεν ήθελε να έχουν σχέσεις. Ούτε οι γονείς, ούτε τα αδέλφια, ούτε και τα παιδιά της τα οποία είχαν εγκαταλείψει από μικρά και μεγάλωσαν με τους παππούδες και τους θείους. Με τον όλο βίο της, τα είχε αφήσει και προκειμένου να μπουν σε ιδρύματα μεγάλωσαν με τον παππού, την γιαγιά και τους θείους.”
“Την απέφευγαν και την έδιωχναν συνεχώς”, αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος των παιδιών και των αδελφών της, κυρία Λαμπρινή Μήλα, η οποία συνεχίζει λέγοντας ότι “ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και την είχαν κάνει πέρα όλοι”.
Ποια είναι σήμερα η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών της 54χρονης;
“Είναι συγκλονισμένοι, έχουν υποστεί σοκ με όλα αυτά που αποκαλύπτονται, δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση”, υποστηρίζει η κυρία Μήλα.

Read More

And More