“Η δήλωση του Κρις Σταμούλη ότι πλάθει γυναίκες ήταν σαπίλα”

Για τα επαγγελματικά του σχέδια, την πρώην συνεργάτιδά του Έλενα Κρεμλίδου αλλά και την επίμαχη δήλωση του Κρις Σταμούλη για το “πλάσιμο των γυναικών” στο Survivor μίλησε ο Θανάσης Πασσάς στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

«Δεν κάνω τίποτα αυτό το διάστημα, καραντίνα με τους φίλους μου…. Σκέφτομαι να επιστρέψω στα γκάλοπ. Παλιά σε ένα από τα πρώρα βίντεο που έκανε με είχαν φτύσει στο δρόμο γιατί με πέρασαν για δημοσιογράφο” ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε την Έλενα Κρεμλίδου.

“Είχα ξεκινήσει 2 μήνες τα βίντεο και βλέπω από μακριά τη Μαριπόζα. Μου άρεσε σαν γυναίκα. Επειδή ψάχναμε μια ωραία κοπέλα να με συνοδεύει στα βίντεο της πρότεινα να έρθει μαζί μου.. Στο Survivor έχει παρασυρθεί, είναι πιο χαμηλών τόνων στη ζωή της” όσο για την ιδιότητά της Instragrammer που δηλώνει η ίδια ανέφερε, “Εφόσον υπάρχει στην εφορία παραγωγός εικόνων καλά κάνει η Έλενα και δηλώνει instagrammer. Η κοινωνία μας πάντα ήταν εμμονική, πάντα θα βρούμε ένα άτομο να του πετάξουμε τα βέλη μας, κανείς δε κοιτάει την καμπούρα του” είπε.

Μάλιστα ο Θανάσης Πασσάς έκανε και τη δική του πρόβλεψη λέγοντας πως στον τελικό βλέπει τη Σοφία. 

Όσο για τη δήλωση του Κρις Σταμούλη ότι οι γυναίκες θέλουν πλάσιμο είπε, “Η δήλωση του Κρις Σταμούλη ότι πλάθει γυναίκες ήταν σαπίλα. Αν αυτά είναι τα πρότυπά μας τι να πω.. Μεγαλώνουν πολύ λάθος οι άντρες σε αυτόν τον κόσμο”.

Read More

And More