Η Δήμητρα Αιγινίτη είναι καλά και φαίνεται!

Προχθες το βράδυ η Δήμητρα Αιγινίτη βρέθηκε με καλή παρέα στο “Caramela” όπου τραγουδάει ο Γιώργος Τσαλίκης. Τόσο καιρό, αν και την έχουμε ξαναδεί σε έξοδο, μάλλον δεν είχε και τόση όρεξη μετά τον χωρισμό της με τον Αντώνη Σρόιτερ, αλλά φαίνεται πως τώρα άλλαξε η διάθεσή της.

Άλλωστε είναι και ο μήνας που βγαίνει το διαζύγιό της. Ο Γιώργος Τσαλίκης χάρηκε που την είδε έτσι ευτυχισμένη την φίλη του και πρώην συμπαρουσιάστριά του, Δήμητρα Αιγινίτη και δεν άργησε να ανεβάσει φωτογραφίες τους στο Twitter του.

Στο μαγαζί ήταν και πολύ άλλοι επώνυμοι για τους οποίους έγραψε στο Twitter του ο Γιώργος Τσαλίκης: «Μια υπέροχη Τρίτη στο caramelove mou!…Μάνα Βάνα σε τρελά κέφια, Τρύφωνας (wipe out) Σαμαράς birthday mood(happy bthday friend).. Δήμητρα (μου)Αιγινήτη, Χριστίνα Κολέτσα (sexy..) Ηλίας Βρεττός(Φίλος καλός), ο ταλαντούχος Αλέξανδρος 3 Μέρες πριν τον τελικό του x factor να αφιερώνει στην ενθουσιασμένη Βάνα.. Παιδιά από το b.brother, φίλοι .. Γνωστοί.. Θαμώνες.. Μια μεγάλη παρέα…!!! Τώρα ετοιμαζόμαστε για σχολείο..!»

Read More

And More