Η Dita Von Teese φορά ένα ξεχωριστό φόρεμα, τυπωμένο στο iPad!

Η Dita μας έχει συνηθίσει σε καινοτομίες και project που βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά! Ιδέες και εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά. Μια τέτοια ενέργεια είναι και αυτή που αφορά στο εκκεντρικό και εντυπωσιακό φόρεμα που βλέπεις. Κι αν δεν σου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση – ειδικά όταν μιλάμε για την Dita Von Teese – ίσως πρέπει να σου εξηγήσουμε πιο αναλυτικά τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το φόρεμα.

Μάθε λοιπόν πως πρόκειται για το πρώτο φόρεμα που δημιουργήθηκε με τη χρήση ενός iPad και ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή. Οι σχεδιαστές του κατασκεύασαν τα κομμάτια από nylon με τέτοιο τρόπο ώστε να αγκαλιάσουν το σώμα της αρτίστας. Ο αρχιτέκτονας Francis Bitonti και ο σχεδιαστής Michael Schmidt κατασκεύασαν 17 κομμάτια που αν τα συνδέσεις – με 30000 ειδικούς συνδέσμους ώστε το φόρεμα εκτός από όγκο και συγκεκριμένη υφή να έχει και ελαστικότητα/να κινείται – σχηματίζουν το φόρεμα της φωτοργραφίας.

Πρόκεται για ένα φόρεμα που ζυγίζει κάτι περισσότερο από 5 κιλά και χρωστά το γυαλιστερό υπέροχο χρώμα του σε κρύσταλλα Swarovski! Η όλη διαδικασία διήρκησε τρεις ολόκληρους μήνες.

Read More

And More