Η Δούκισσα απαντά στην κριτική για τη σέξυ εμφάνιση: “Δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τι φόρεσα”

Στις κριτικές για την αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε στα MadWalk, φορώντας δυο cupcakes στο στήθος και μια ροζ φούστα που παρέπεμπε σε μαλλί της γριάς, απάντησε η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη σέξυ εμφάνιση που έγινε αντικείμενο έντονου σχολιασμού.
“Ηταν το Madwalk, ήταν πολύ συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου όλο το κλίμα ήταν έτσι και εγώ είχα μπει σε αυτό ακριβώς το concept. Δεν μπόρεσα να το καταλάβω και παρα πολύ γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή κυκλοφορούσα στα backstage με την ρόμπα. Όταν πια ήλθε η στιγμή να βγάλω την ρόμπα και να βγω να περπατήσω στην πασαρέλα, ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα που δεν το συνειδητοποίησα και πάρα πολύ. Όμως, είχα τεράστιο τρακ και αγωνία”, είπε χαρακτηριστικά στο “Πρωινό Ant1”.

Για τη συνεργασία με την Σήλια Κριθαριώτη είπε: “Είχα πάρει μέρος στο show της Σήλιας Κριθαριώτη και πέρυσι. Τότε είχα εμφανιστεί με ένα μακρύ νυφικό που έλαμπε ολόκληρο από τα στρας που είχε πάνω του. Ήταν τύπου πριγκιπικό. Όταν επισκέφθηκα φέτος την Σήλια για να συνεννοηθούμε τι θα παρουσιάσουμε, μου είπε ότι αποκλείεται να κάναμε κάτι καλύτερο από το περσινό. Οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ συμφώνησα γιατί την Σήλια την εμπιστεύομαι. Δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοιο πράγμα με κανέναν άλλο”.
Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν ήξερε από την αρχή ότι θα εμφανιστεί με το συγκεκριμένο outfit: “Μου είχε δείξει, λοιπόν, κάτι άλλο, εξίσου ιδιαίτερο, αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Όταν όμως το ξανασκέφτηκε, επειδή όλο το concept είχε σχέση με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και παγωτά αποφάσισε να κάνει αυτό. Μου είπε λοιπόν: Έχω μια καταπληκτική ιδέα. Αφού θα ανοίξεις εσύ το show και κατά κάποιο τρόπο θα αποτελείς την μούσα της βραδιάς, να βγεις με δύο cupcakes και μια φούστα τύπου μαλλί της γριάς”.

Τέλος, όσον αφορά το πώς ένιωσε μέχρι να βγει; “Είχα κάποιους προβληματισμούς, αλλά μετά που κάναμε το fitting και βρήκαμε μέσα από κάποιες λεπτομέρειες πώς δεν θα είχαμε κανένα ατύχημα, πείστηκα”.

Read More

And More