Δούκισσα Νομικού: Εκπληρώνει το όνειρό της στο Παρίσι!

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας. Γυναίκα, σύζυγος και πλέον μητέρα, η Δούκισσα δείχνει να απολαμβάνει κάθε της ρόλο. Μπορεί το καλοκαίρι να έμεινε μακριά από τους λογαριασμούς της στα social media, όμως πλέον επέστρεψε δυναμικά στη δουλειά.

Η ίδια, εμφανώς χαρούμενη και με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που μας ανακοινώνει το νέο της επαγγελματικό βήμα. Αυτή τη φορά, η Δούκισσα θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στο Παρίσι, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε από μικρή, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών. Συγκεκριμένα, θα πάρει μέρος στο Paris Fashion Week και θα κάνει catwalk πάνω σε μία πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα.

Η ίδια, χαρακτηριστικά έγραψε:‘Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα…✨ Θα πάω για πρώτη φορά στο Παρίσι -στο πλαίσιο του Paris Fashion Week  και στις 30 Σεπτεμβρίου θα περπατήσω σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, σε μια once-off πλωτή κατασκευή μέσα στον Σηκουάνα ποταμό!!! 💖 Όλα αυτά για το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris  Wish me luck και stay tuned για περισσότερα νέα!”.

Read More

And More