Η δύναμη της αλληλεγγύης: H πρωτοβουλία του Σκαρμούτσου για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και τις γύρω περιοχές

Ζώντας σε μια χώρα που κάθε καλοκαίρι φλέγεται, έχουμε μάθει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας στα δύσκολα. Αυτό έγινε και το βράδυ της Τρίτης, με την φωτιά στην Βαρυμπόμπη να αφήνει πίσω της τρομερές φυσικές καταστροφές, νεκρά ζώα, διαλυμένες περιουσίες και εξαντλημένους ανθρώπους.

Με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Σκαρμούτσου και του κ. Σάκη Νταντούλα, τα Soho Burgers και η Ignite Restaurants έδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους στους συνανθρώπους, παραδίδοντας 100 μερίδες φαγητού και παλέτες εμφιαλωμένου νερού στην πλατεία Θρακομακεδόνων. Το προσωπικό της εταιρείας υπερέβαλε εαυτόν και έγινε πράξη η σκέψη μέσα σε λίγες ώρες!

Αξίζει να αναφερθεί η συμβολή της εταιρείας Grow Agency και της κα Σοφίας Κωνσταντοπούλου, που ανέλαβε τον συντονισμό και την επικοινωνία με τις αρμόδιες και τον Αντιδήμαρχο Αχαρνών Δημήτρη Κωφό.

Η κατάσταση επιβάλει την έγκαιρη ανταπόκριση όλων μας, όπου η ελπίδα αποτελεί επιλογή και υπεύθυνη πράξη. Μακάρι να μη χρειαστεί να αποδείξουμε την ανθρωπιά μας εκ νέου, αλλά μέχρι τότε πράττουμε τώρα για ένα καλύτερο αύριο.

 

Read More

And More