Site icon TLIFE

Η δύσκολη οικονομική περίοδος της Έλενας Τσαβαλιά – Δεν ήξερε αν θα έχει φαΐ για το παιδί της!

“Είναι πολύ άγριο πράγμα να μην ξέρεις αν την επόμενη μέρα θα έχει το παιδί σου να φάει. Το ζήσαμε και αυτό και, δόξα των Θεώ, το ξεπεράσαμε”, αποκάλυψε η Έλενα Τσαβαλιά.
Η γνωστή ηθοποιός και συμπαρουσιάστρια του συζύγου της Μάρκου Σεφερλή στο “Mega με μία” μίλησε στο “ΕΓΩ!” και τον Γιάννη Βίτσα για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε με τον άντρα της, τη σχέση τους και τον Χάρη της.
Μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια αποκάλυψε πως για εκείνη όλο αυτό ήταν πολύ σοκαριστικό… “Όταν μετράς τα χρήματα για να πάρει το γάλα του παιδιού σου, καταλαβαίνεις πόσο “τίποτα” ήταν τα χρήματα που είχαμε. Μας κράτησε η αγάπη μας, η υπομονή μας, το πείσμα μου, η εργατικότητα του Μάρκου και πάνω από όλα το παιδί μας. Δεν είχαμε δικαίωμα να τα παρατήσουμε”.
Ωστόσο, η Έλενα αποκαλύπτει πως στα θέματα της καθημερινότητας ο Μάρκος τα παρατά εύκολα (κάτι που δεν γίνεται με τον καλλιτεχνικό τομέα που είναι επίμονος)… “Μου αρέσει να είμαι ο άντρας του σπιτιού. Δεν μου λείπει η αντρική παρουσία του Μάρκου”, ανέφερε.
Είναι όμως, εκείνη το πρόσωπο που κάνει πίσω στη σχέση με τον σύζυγό της;
“Γνωρίζοντας τον Μάρκο, δεν έκανα μόνο ένα βήμα πίσω, αλλά και δύο και τρία και τέσσερα. Γιατί έτσι μπορούσα να είμαι καλύτερος παρατηρητής των πραγμάτων”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

© 2024 tlife.gr