Η Ε. Μενεγάκη αναπόλησε στιγμές του έγγαμου παρελθόντος της!

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, το τελευταίο χρονικό διάστημα μας έχει συνηθίσει στις συχνές, προσωπικές αναφορές, στιγμών της ζωής της.

Στη χθεσινή εκπομπή της, με αφορμή τη δημιουργία παιδικού δωματίου από τον εορτάζοντα Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του Ναταλία Κακκαβά για το νέο τους μέλος, η παρουσιάστρια θυμήθηκε πώς είχε φτιάξει το δωμάτιο του πρώτου της παιδιού, Άγγελου, με τον πρώην σύζυγό της,Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά:

”Εγώ στο πρώτο παιδί, που δεν ήθελα να ξέρω αν είναι αγόρι ή κορίτσι, γιατί ήλπιζα να είναι αγόρι. Ήμουν 8 μηνών όταν αποφάσισα να πάω να διαλέξω την ταπετσαρία. Δεν με τραβούσε ούτε το πράσινο ούτε το κίτρινο, μόνο μπλε ή ροζ δεν μπορούσα όμως, να διαλέξω. Είχα πάρει όμως, πάρα πολλά παιχνίδια, όλα γαλάζια. Αφού αν έμπαινες μέσα έλεγες: ”Δεν μπορεί. Σίγουρα αγόρι περιμένουν.” Η συζήτηση είχε πολύ γέλιο και ο Γιάννης μου έλεγε λοιπόν, τότε: ”Άμα είναι κορίτσι, τι θα κάνουμε με όλα αυτά τα γαλάζια αρκουδάκια;” κι εγώ του έλεγα, ”μα κίτρινα είναι τα αρκουδάκια” κι εκείνος απαντούσε: ”Ναι, μα όλο το δωμάτιο είναι γαλάζιο. Τι θα κάνουμε αν είναι κορίτσι;” και πολλά άλλα, στα οποία η Ελένη αναφέρθηκε γελώντας με την ψυχή της και ίσως, με μία δόση νοσταλγίας για εκείνη την εποχή.

Read More

And More