Η Ε. Μενεγάκη ήπιε καφέ με την πρώην του Ματέο!

Το είχες ακούσει εδώ και καιρό, αλλά μπορεί να μην το πίστευες.. Κι όμως, η Ελένη Μενεγάκη κάλεσε στο πλατό της εκπομπής “Καφές με την Ελένη”, την πρώην σύντροφο του Ματέο, Δωροθέα Μερκούρη για μια μοναδική συνέντευξη.

Η γνωστή παρουσιάστρια που προσπαθεί ν’ ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθεασής της, που την θέλουν να τερματίζει συνεχώς τρίτη, έχει αρχίζει να παίζει το καλύτερο χαρτί της και να φέρνει στο πλατό, καλεσμένους που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
Οι υπεύθυνοι του καναλιού θεώρησαν πως θα προσελκύσουν το κοινό φέρνοντας στην εκπομπή, καλεσμένους που έχεουν προϊστορία με την παρουσιάστρια. Πρώτη ήρθε στην εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη με την οποία υπήρχε μία άτυπη κόντα μεταξύ τους, η οποία όμως ξεκαθαρίστηκε κατα την διάρκεια της εκπομπής. Το ίδιο έγινε άλλωστε και με την Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις από την περιοδο που σταμάτησαν να συνεργάζονται στον “Καφέ”.

Αυτή τη φορά, όμως, στο ροζ καναπέ της Ελένης κάθισε η Δωροθέα Μερκούρη, η πρώην σύντροφος του Ματέο. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια διαφήμιζε την καλεσμένη της με κροουλ αρκετή ώρα πριν εμφανιστεί, προσπαθώντας να δημιουργήσει συνθήκες αναμονής στους τηλεθεατές για ν’ αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα νούμερα.
“Καλώς την”, είπε η Ελένη στη Δωροθέα, ενώ δεν έλειψαν μόλις μπήκε στο πλατό και τα κομπλιμέντα: “Αδυνάτισες κι άλλο; Γιατί έχω να σε δω και πολύ καιρό, για διαφορετικούς λόγους βέβαια…”, είπε η Ελένη στην πρώην σύντροφο του Ματέο!
“Ήρθα μόνο για εσάς και για κανέναν άλλο, θα ξαναφύγω το βράδυ για Ιταλία, όπου μένω πλέον μόνιμα”, είπε η Δωροθέα που το καλοκαίρι άλλα δήλωνε…αφού οι δουλειές της στην Ιταλία δεν της επέτρεπαν να βρεθεί στο πρωινό του Alpha. Τι να άλλαξε άραγε; Κανείς δεν ξέρει!
Η συζήτηση ξεκίνησε από την Ιταλία όπου ζει πλέον η Δωροθέα. “Είναι η δεύτερη φορά που κάνω μία μεγάλη μετακόμιση στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν από την Αμερική στην Ελλάδα και η δεύτερη τώρα από την Ελλάδα στην Ιταλία”. Και επειδή περί Ιταλίας ο λόγος, η Ελένη βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την συγκεκριμένη χώρα. “Οι άνδρες στην χώρα αυτή είναι ωραίοι; Γιατί εγώ, όσες φορές έχω κυκλοφορήσει στην Ιταλία δεν έχω δει πολλούς άνδρες όμορφους”.
Η κουβέντα για τους άνδρες συνεχίστηκε. “Δεν είναι όλοι οι άνδρες για όλα τα πράγματα. Το γεγονός δηλαδή ότι δύο άνθρωποι έχουν κάνει δύο ή τρία ή τέσσερα παιδιά μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και για πάντα μαζί”.
Παρόλα αυτά, για τον Ματέο, δεν ακούστηκε κουβέντα… Μάλλον τα υπόλοιπα θα τα πει στις 22 του μήνα, που όπως αποκάλυψαν οι δύο κυρίες, θα τα ξαναπούνε!

Read More

And More