Η Ε. Μενεγάκη ρωτούσε για τις διακοπές του Λάτσιου!

Η Ε. Μενεγάκη ρωτούσε για τις διακοπές του Λάτσιου! | tlife.gr
Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε σήμερα στην πρώτη εκπομπή για τη φετινή χρονιά η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τις ευχές της για το 2011, έκοψε τη βασιλόπιτα και έμαθε πού πέρασε τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, ο πρώην συζυγός της Γιάννης Λάτσιος.
Στην έναρξη της πρώτης εκπομπής όλοι στο πάνελ του “Καφές με την Ελένη” έλεγαν πού ταξίδεψαν τις ημέρες που δεν είχαν εκπομπή. Μέσα από αυτή την κουβέντα, όμως, η Ελένη έμαθε τι έκανε ο πρώην σύζυγός της, καθώς ένας από τους συνεργάτες της, τον συνάντησε στη Θεσσαλονίκη.
Περιγράφοντας της συνάντησή τους, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε το εξής: “Ναι, είχαμε συνάντηση με τον κ. Λάτσιο. Συναντηθήκαμε και μου είπε πως θα ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη με φίλους και θα πέρναγε όμορφα. Αλλά δεν έλεγε τίποτα. Πάντως, ήταν εκεί μέχρι τελευταία στιγμή, στις 16.00 που πετάγαμε, με το λάπτοπ και δούλευε”.
Θέλοντας να μάθει κάτι παραπάνω, η Ελένη του είπε με μια δόση χιούμορ: “Πού ξέρεις δηλαδή ότι δούλευε; Δεν θα μπορούσε να μιλάει με κάποιον φίλο του;” Η απάντηση που πήρε, βέβαια, είναι η εξής: “Εγώ τον κ. Λάτσιο με το προφίλ που τον έχω στο μυαλό μου δουλεύει συνέχεια”.
Παρόλα αυτά, η γνωστή παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε και συνέχισε το διάλογο, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα: “Τι εννοείς, όταν κάποιος έχει τέτοιο προφίλ δεν μπορεί να μη δουλεύει όλη την ώρα;”. Πάντως, οι πληροφορίες συνέχισαν να έρχονται για τον Γιάννη Λάτσιο: “Γενικά, είχε πάρα πολλά κινητά γύρω του, μέτρησα τουλάχιστον τρία”. Η Ελένη γελώντας νευρικά σχολίασε: “Μου δίνεις πληροφορία που δεν έχω”.
Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Λάτσιος ανέφερε πως βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του.

READ more