Η Ε. Παπαρίζου, “έφερε” τα Χριστούγεννα στην Αθήνα! Δες φωτογραφίες!

Γι ακόμα μία χρονιά η πόλη, παρά την κρίση, φορά σταδιακά τα γιορτινά της και γεμίζει χαρά και αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας! Το βράδυ της Παρασκευής σε μια τέτοια γιορτή λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε στο Golden Hall στο Μαρούσι η Έλενα Παπαρίζου έδωσε το ”παρών” και ξεσήκωσε το πλήθος, έχοντας δίπλα της το συγκρότημα ”ΜEΛΙΣΣΕΣ”.

Η λαμπερή τραγουδίστρια καλωσόρισε τον κόσμο του κατάμεστου εμπορικού κέντρου κι έχοντας δίπλα της ένα κοριτσάκι από το ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδάκια του ιδρύματος, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο και χάρισε μοναδικές στιγμές στο κοινό με τις φωνητικές της ερμηνείες και τις χορευτικές της φιγούρες. Λίγο μετά την εμφάνισή της, στη σκηνή ανέβηκαν οι ”ΜΕΛΙΣΣΕΣ”, και πιο μετά όλοι οι ερμηνευτές μαζί διασκέδασαν το κοινό.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα που ασχολείται με την περίθαλψη, την θεραπεία, την εκπαίδευση την αποκατάσταση παιδιών με κινητικές αναπηρίες από λίγων ημερών έως 16 ετών, ενώ από το 1987 καταπιάνεται και με την επαγγελματική αποκατάσταση για ενήλικες από 18 και άνω.

Λίγα λεπτά πριν τις επτά, η Έλενα Παπαρίζου έδωσε το ”σήμα” για την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης και μόλις έφτασε στο μηδέν, άναψαν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου που είχε στηθεί εκεί. Εκείνη ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλον τον κόσμο και αμέσως ο ουρανός γέμισε χρώματα, χάρι στα αμέτρητα πυροτεχνήματα που φώτισαν την νύχτα!

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος

Η Αννίτα Ναθαναήλ με τα παιδιά της

Η Έλενα μοιράζει δώρα

Η Έλενα τραγουδάει το “Πυροτεχνήματα” κι εκείνη την ώρα ανάβουν πολλά από αυτά

Μέλισσες κι Έλενα Παπαρίζου γίνονται ένα για καλό σκοπό

Read More

And More