Η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου μας δείχνει ακάλυπτη την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της! (video)

Η Ελένη Χατζίδου σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η τραγουδίστρια είναι 4,5 μηνών και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ετεοκλή Παύλου. Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση στο περιοδικό ΟΚ! και για πρώτη φορά είδαμε τις αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη.

Βλέποντας τις πόζες της μέλλουσας μανούλας στις σελίδες του περιοδικού, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν πώς ίσως το κορμί της έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, καθώς η κοιλίτσα της δείχνει αρκετά φουσκωμένη για τον μήνα κύησης που διανύει.

Η Ελένη, όμως, φρόντισε να τους διαψεύσει όλους μέσα από ένα βίντεο που έβγαλε στα παρασκήνια της φωτογράφησης. Σ’ αυτό, λοιπόν, φαίνεται η ίδια να περπατά και να μιλά στον φακό ενημερώνοντας τους followers της για το που βρισκόταν και τι έκανε, ενώ κατά τη διάρκεια του οποίου δεν δίστασε να κατεβάσει λίγο την κάμερα και να τους δείξει -ακάλυπτη- την όντως αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Read More

And More