Η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους για τον πιο απίστευτο λόγο

Την βοήθεια τον διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μαρία Ηλιάκη. Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα βρίσκεται βρίσκεται στη Ζυρίχη όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης.

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως φαίνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή στην Ελβετία που την ενοχλούν. Ένα από αυτά είναι και η κακή συνεννόηση μαζί τους. 

Επειδή λοιπόν χρειάζεται έναν φωτογράφο, θέλησε να ζητήσει τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων που ζουν στην Ελβετία προκειμένου να βρει έναν Έλληνα για να μπορεί να συνεννοείται καλύτερα μαζί του.

“Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι από όλους εσάς εδώ τους Έλληνες που ζείτε στην Ελβετία. Μήπως υπάρχει κάποιος Έλληνας ή κάποιος που είναι κοντά σε Έλληνα φωτογράφος. Ψάχνω ένα φωτογράφο. Θα ήθελα να είναι Έλληνας για να μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα γιατί με τους Ελβετούς έχω αρχίσει και έχω νεύρα. Αυτό, έναν φωτογράφο ψάχνω” λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More