Η εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε! Ποιόν σεφ εμπιστεύτηκε για τη συνταγή της; (pic)

Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως το πρόγραμμα της καθημερινότητας της δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Η παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της λόγω του lockdown και του περιορισμού της κυκλοφορίας, ωστόσο, όταν δεν δουλεύει, φροντίζει να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της και να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. 

Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι η μαγειρική! Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι οι λιγούρες είναι συχνό φαινόμενο. Η παρουσιάστρια το ‘χει με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα της και φτιάχνει αλμυρές και γλυκές νοστιμιές. Έτσι έγινε και το απόγευμα της Πέμπτης!

Η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να φτιάξει ένα μπισκοτογλυκό με σοκολάτα και βοηθός της σε αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον καλό της φίλο και ειδήμονα σε συνταγές με σοκολάτα, Στέλιο Παρλιάρο. Η μέλλουσα μανούλα ακολούθησε τις συμβουλές του γνωστού pastry chef και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της το αποτέλεσμα. 

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More