Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κούρεψε τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη! [pics,video]

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό σεβόμενοι τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Συμμετέχοντας με τη σειρά του σε ένα από τα challenges των τελευταίων ημερών, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Andre Vieirinha κι έτσι έκοψε την κοτσίδα του.

Δεδομένης της κατάστασης, όμως, ήταν αδύνατο να βρει κομμωτή διαθέσιμο κι έτσι επιστράτευσε την σύντροφό του. Η τραγουδίστρια έπιασε την κουρευτική μηχανή και σχεδόν του ξύρισε γουλί το κεφάλι, κάνοντάς τον να δείχνει άλλος άνθρωπος.

Ο Αλέξανδρος δημοσίευσε στα instastories του μία selife που έβγαλε λίγο πριν κουρευτεί και μία με το νέο hairlook του, το οποίο, κρίνοντας από το χαμόγελό του, του άρεσε πολύ.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο σ΄αυτό. Σε fast forword παρουσίασε στους followers του όλη τη διαδικασία του κουρέματος. Ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, με το καλογυμνασμένο κορμί του να… κόβει ανάσες, φαίνεται να το απολαμβάνει, με την Ειρήνη να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο ταλέντο που αποκάλυψε ότι έχει.

Read More

And More