Η Ειρήνη Παπαδοπούλου όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Ο σέξι οριεντάλ χορός της στην Πόλη! Video

Στη γειτονική μας Τουρκία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Ειρήνη Παπαδαπούλου! Η όμορφη τραγουδίστρια μετά το survivor, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, καλεσμένη του Nίκου Κοκλώνη! Η Ειρήμη γεύτηκε τις ανατολίτικες νοστιμιές, επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά, γνώρισε άγνωστες γωνιές της Πόλης και βέβαια έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Χόρεψε ως άλλη χανούμισα οριεντάλ χορό και ήταν πιο σέξι από ποτέ! Η Ειρήνη που είχε καταπονηθεί αρκετά στον Άγιο Δομίνικο και σωματικά αλλά και ψυχολογικά (μας έδειξε και τα σημάδια στα πόδια της από τα χτυπήματα στο παιχνίδι) είναι πλέον πολύ καλύτερα και αυτό το ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη την αναζοωγόνησε και την γέμισε με νέες εμπειρίες και μυρωδιές ανατολής! Η Ειρήνη είχε προχθές και τη γιορτή της και βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα πέρναγε έτσι! Ο οικοδεσπότης της εκπομπή κανόνισε να το γιορτάσουν δεόντως!
Δες τον… καυτό χορό της κοιλιάς της Ειρήνης

Το ταξίδι της είχε και άλλες εκπλήξεις τις οποίες θα δείς σύντομα στο Celebrity Travel στον ΣΚΑI. Στην παρέα ήταν και ο γνωστός hair stylist και καλός φίλος του Μr Travel, Τρύφωνας Σαμαράς! Δες στο βίντεο πως διασκέδασαν για τη γιορτή της Ειρήνης

Read More

And More