“Η Εκδίκηση” κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Mega. Ποιο πρόγραμμα βγαίνει από σήμερα και πάλι από το συρτάρι;

Ποιος είπε πως όποια σειρά έχει… ταμπελάκι προέλευσης που γράφει επάνω “made in Turkey” είναι μία σίγουρη επιτυχία για τα ελληνικά κανάλια; Να που η “Εκδίκηση”, η σχετικά καινούργια καθημερινή, απογευματινή πρόταση του Mega, δεν κατάφερε να πείσει τους φαν του είδους, με αποτέλεσμα οι χαμηλές της πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης να την στέλνουν από σήμερα… σπίτι της!

Ναι, η “Εκδίκηση” παρά το γεγονός ότι ήταν μία ακριβή τούρκικη παραγωγή και παρά το γεγονός επίσης πως τον κεντρικό ρόλο κρατούσε η γνωστή σε όλους μας “Fatmagul”, δεν τα κατάφερε να σταθεί στα… πόδια της και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες κόπηκε από το πρόγραμμα του Mega, μιας και ως γνωστόν αποτελούσε και το νέο lead-in του καναλιού για το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να κατρακυλάει για καιρό στους πίνακες τηλεθέασης, χωρίς κανείς να κάνει τίποτα.

Κάπως έτσι για ακόμα μία φορά καταφεύγουμε από σήμερα στην κλασική λύση των επαναλήψεων. Μία σειρά ,λοιπόν, η οποία έχει παίξει πολλάκις σε επανάληψη και η οποία εξακολουθεί να τα “σπάει” στους πίνακες τηλεθέασης, επιστρατεύεται από τους Megaλικούς για να τους… αναστήσει την καθημερινή, απογευματινή τους ζώνη και αυτή η σειρά δεν είναι άλλη από το θρυλικό πια “50-50”!

Γιατί, ο “Μίμης”, ο “Νικηφόρος” και ο “Παυλίτος” μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και μετά προς την δόξα και πάλι τραβούν!

Read More

And More