Η έκκληση της ηθοποιού Ειρήνης Φαναριώτη – Γιατί ζητάει τη βοήθειά μας;

Η Ειρήνη Φαναριώτη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, που έχει καταφέρει να κάνει σπουδαίες συνεργασίες είτε υποδύοντας κάποιο ρόλο είτε ως βοηθός σκηνοθέτη. Φέτος συμμετέχει στην παράσταση “Αγνός Εραστής” στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Η γλυκιά Ειρήνη έχει μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα ζώα και αυτή την περίοδο ψάχνει να βρει ένα σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά σε ένα χαριτωμένο γατάκι, την Πόλλυ. Η ηθοποιός την βρήκε το καλοκαίρι, καθώς γυρνούσε από μία βραδινή έξοδο και έβαλε στόχο να τη σώσει. Και τα κατάφερε!

Ωστόσο, το αυξημένο φόρτο εργασίας αλλά και το γεγονός ότι έχει ήδη δύο κατοικίδια (έναν σκύλο και μια γάτα) δεν της επιτρέπουν να κρατήσει και την Πόλλυ. Η Ειρήνη Φαναριώτη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την ιστορία της τετράποδης φίλη της εκφράζοντας την επιθυμία της να βρεθεί μια στέγη για εκείνη.

“Η Πόλλυ κι εγώ. Νωρίς το πρωί. Βρέθηκε το καλοκαίρι να κλαίει εγκλωβισμένη στη μηχανή ενός αυτοκινήτου.Ήταν 3.00 το πρωί,γύριζα από έξοδο,αλλά μου πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα να σκεφτώ ότι θα την έσωζα. Κι άξιζε.Βγήκε το πιο τρυφερό,υπάκουο και μελαγχολικό βλέμμα από εκεί μέσα.Έχει αλλάξει πολλές αγκαλιές γι’αυτό τώρα ψάχνει την μόνιμη συντροφιά της. Αυτές τις ημέρες που φεύγω πρωί και γυρίζω μεσάνυχτα στο σπίτι,η Πόλλυ και η Τζίνη με τα γουργούρια τους είναι βάλσαμο για την ψυχή.Κι ας μην τα βρίσκουν μεταξύ τους.Έχω πίστη ότι θα βρεθεί κάτι όμορφο γι’αυτό το μοναδικό πλασματάκι.Ευχαριστούμε για τη φωτογραφία @vasilis.anton”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

 

Επικοινωνία: Instagram: Irene Fanarioti

Read More

And More