Η έκπληξη του αποψινού “The Voice” στους τηλεθεατές!

Πως και πως περιμένουν οι φαν του “The Voice” το αποψινό, δεύτερο επεισόδιο του σόου στον ΑΝΤ1. Βλέπετε, η πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι όσοι την παρακολούθησαν τώρα αδημονούν για την συνέχεια.

Απόψε ,λοιπόν, θα βγει στον αέρα το δεύτερο επεισόδιο των “τυφλών ακροάσεων” με την κριτική επιτροπή να προσπαθεί να επιλέξει τους καλύτερους και να προχωρήσει στην δημιουργία μίας ιδανικής ομάδας καλλιτεχνών.

Παρόλα αυτά, σήμερα δεν πρόκειται να δούμε ένα επεισόδιο το οποίο θα είναι ίδιο ακριβώς με το επεισόδιο της πρεμιέρας, μιας και σύμφωνα με τα όσα έσπευσε να… “μαρτυρήσει” σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, το αποψινό επεισόδιο θα περιλαμβάνει μία έκπληξη και για τους τηλεθεατές.

Ποια θα είναι η έκπληξη αυτή; Απόψε θα παρακολουθήσουμε την διαδικασία των “τυφλών ακροάσεων” και για τους τηλεθεατές! Με άλλα λόγια; Θα υπάρξει η διαδικασία των “τυφλών ακροάσεων” και για τους τηλεθεατές, έτσι ώστε κι εκείνοι να μπορούν παράλληλα με την κριτική επιτροπή να κάνουν τις επιλογές τους!

Για να δούμε ,λοιπόν, ακριβώς τι θα δούμε το βράδυ…

Read More

And More