Η έκπληξη του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη για τα γενέθλιά της! [pic,video]

Η έκπληξη του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη για τα γενέθλιά της! [pic,video] | tlife.gr

Γεννημένη στις 12 Ιανουαρίου του 1989, η Όλγα Πηλιάκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Η γυμνάστρια του ανσάμπλ και χορεύτρια «κλείνει» τα 30 της χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Και δεν θα γινόταν αλλιώς, αφού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την Όλγα, ο Στέλιος θέλησε να της κάνει μια έκπληξη. Έτσι, λοιπόν, παρέα με καλούς φίλους του, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, προκειμένου να απολαύσει την γυναίκα της ζωής του επί σκηνής, μιας κι εκείνη αποτελεί μέλος του μπαλέτου του μουσικού σχήματος.

Αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη σκηνή, η Όλγα βρέθηκε στο τραπέζι του αγαπημένου της και διασκέδασε μαζί του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο τους, μάλιστα, έβγαλαν και μια φωτογραφία αγκαλιασμένοι, την οποία δημοσίευσε στα InstaSτories του ο Στέλιος, θέλοντας να της ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Λίγο αργότερα, όμως, κάτι ακόμα περίμενε την Όλγα. Κάποιες από τις «λουλουδούδες» του μαγαζιού την πλησίασαν, κρατώντας πανέρια με γαρύφαλλα, τα οποία και πέταξαν ταυτόχρονα στον αέρα, πάνω από το κεφάλι της. Η ίδια έδειχνε να ενθουσιάζεται και να το απολαμβάνει στο έπακρον.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more