Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Σμαράγδας Καρύδη σε βασίλισσα του Bansky [video, pics]

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Σμαράγδας Καρύδη σε βασίλισσα του Bansky [video, pics] | tlife.gr

Η Σμαράγδα Καρύδη αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχοντας στο βιογραφικό της δεκάδες συμμετοχές τόσο στην τηλεόραση όσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο, η ξανθιά ηθοποιός έχει αποδείξει πως το ταλέντο δεν έχει όρια. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», μια δουλειά που έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η δημοφιλή ηθοποιός είπε το μεγάλο «ναι» σε μια διαφορετική πρόταση. Ειδικότερα, η Σμαράγδα μεταμορφώθηκε σε βασίλισσα του Banksy και όπως θα δεις ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η εν λόγω μεταμόρφωση δεν έχει να κάνει με κάποιο καινούργιο ρόλο στο θέατρο αλλά έγινε για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, 6 αγαπημένοι καλλιτέχνες ζωντανεύουν 6 διάσημα έργα του Banksy ταξιδεύοντας μας στο χρόνο. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Σμαράγδα.

Το σύνολο των κερδών της έκθεσης θα διατεθεί για την ενίσχυση της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την εκπληκτική μεταμόρφωσή της και τα «likes» άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 26 Μαρτίου τα έργα του σημαντικότερου ίσως καλλιτέχνη της εποχής μας «ζωντανεύουν» στον χώρο της Τεχνόπολης.

Δες τα στιγμιότυπα:

READ more