Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2021 επιστρέφει με το τραγούδι “Swipe” προωθώντας το social distancing

Stefania, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2021 επιστρέφει με νέο τραγούδι, αυτή την φορά στα Ολλανδικά, με τίτλο Swipe”.

Εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας του covid-19, η Stefania κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τον δημοφιλή Ολλανδό τραγουδιστή Rein van Duivenboden προωθώντας το μήνυμα του social distancing. Μπορεί να υπάρξει social distancing στον χορό; Στο νέο video clip της η Stefania μας συστήνει τον όρο #SocialDistDancing και παρακινεί τους νέους να χορέψουν κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η Stefania χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «πρέπει να τηρούμε τα προτεινόμενα μέτρα και τις απαραίτητες αποστάσεις αλλά η μουσική και ο χορός δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εκφράζουν και να μας διασκεδάζουν».

 Το Swipe” που αγκάλιασε η τοπική αυτοδιοίκηση της Ολλανδίας, έχει δυναμικό ρυθμό, ethnic χαρακτήρα και κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Read More

And More