Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα: “Επικρατούσε χάος κι εγώ έκλαιγα πάρα πολύ…”

Αναμφισβήτητα είναι η No1 pop queen στην Ελλάδα βλέποντας κάθε χρόνο τις μετοχές της να ανεβαίνουν.  Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα η οποία μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αφού η μια live εμφάνιση ακολουθεί την άλλη. Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του περιοδικού Celebrity και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Μυρτώς Μήτσιου με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι θυμάται περισσότερο από τον εμφύλιο στον Αυλώνα που είχε βιώσει, ενώ αποκάλυψε αν έχει επισκεφθεί έκτοτε το μέρος που γεννήθηκε.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πρόσφατα μίλησες για τις σκηνές που βίωσες στον εμφύλιο στον Αυλώνα. Τι θυμάσαι περισσότερο από εκείνη την περίοδο;
Έχω μια περίεργη ανάμνηση, γιατί δεν ήθελα να φύγω. Γινόταν χαμός, επικρατούσε χάος κι εγώ έκλαιγα πάρα πολύ. Η τελευταία μου εικόνα είναι το κατεστραμμένο από σφαίρες σπίτι μας και η μάνα μου που προσπαθούσε να μαζέψει τέσσερα παιδιά και μερικά πράγματα και να φύγει πριν συμβεί κανένα μεγαλύτερο κακό.

Έχεις επισκεφτεί έκτοτε το μέρος που γεννήθηκες;
Ναι, θα πάω και για συναυλία. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που στιγμάτισε τα παιδικά μου χρόνια. Μεγαλώνοντας όμως, έχω δεχτεί και έχω αγκαλιάσει ακόμα και τα δυσάρεστα, γιατί και αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Read More

And More