Η εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη: “Πήγα σε ψυχίατρο… Έκανα θεραπεία με χάπια ένα χρόνο”

“Κατάλαβα ότι θέλω γιατρό και πήγα αμέσως σε ψυχολόγο”, αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη στo Secret στα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη και μίλησε ανοιχτά για την δύσκολη περίοδο που πέρασε.
“Πέρασα υπερκόπωση μαζί με κατάθλιψη και άρνηση για δουλειά. Μου μιλούσες για δουλειά και μου σηκωνόταν η τρίχα. Αυτό ήταν αποτέλεσμα φοβερής εξάντλησης, γιατί μου έτυχαν απανωτά πάρα πολλά προσωπικά. Έφυγαν όλοι οι δικοί μου. Οπότε δούλευα 24 ώρες το 24ωρο για να μην σκέφτομαι και εξαντλήθηκε. Άδειασε μέσα μου το σύμπαν”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: “Πήγα στο νοσοκομείο με ακραία υπερκόπωση και συγχρόνως δεν ήθελα ούτε να έρθω στο θέατρο ούτε να δω κόσμο. Επειδή είμαι άνθρωπος που αποδέχεται αυτό που έχει, θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είναι ντροπή να αποδέχεσαι την αποτυχία. Κατάλαβα ότι θέλω γιατρό και πήγα αμέσως σε ψυχολόγο… Έκανα θεραπεία με χάπια έναν χρόνο. Συνήλθα στους τρεις μήνες. Είχα ένα είδος κατάθλιψης”.
Αυτήν την περίοδο, πάντως, η γνωστή ηθοποιός έχει ξεπεράσει τις μεγάλες δυσκολίες και έχει επιστρέψει δυναμικά στο θέατρο με την παράσταση “Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε.

Τι λέει όμως, και για τα καθήκοντα του θιασάρχη; Έβγαλε χρήματα από την επιχειρηματική της δράση στο θέατρο;
“Έχω βγάλει πάρα πολλά χρήματα και έχω χάσει πάρα πολλά. Το ισοζύγιο είναι πάντα “χασούρα”. Από τη στιγμή που κάνεις θεατρική επιχείρηση, ξέρεις ότι θα αποτύχεις γιατί τα έξοδα υπερκαλύπτουν τα έσοδα. Αυτό το κάνουμε γιατί δεν είμαστε κανονικοί άνθρωποι”.

Τέλος, για το αν θέλει να ερωτευτεί ξανά και το αν σκέφτεται την υιοθεσία ενός παιδιού, ανέφερε: “Δεν μου έλειψε ο έρωτας για να θέλω να ερωτευτώ. Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δείλιασα”.

Read More

And More