Η εξομολόγηση της Μαρίνας Λαμπροπούλου στο “Μαζί σου” – “Ο γιος μου όταν ήταν 6,5 χρονών βρήκε νεκρό τον πατέρα του” [video]

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν ένα από τα κορίτσια του “3-2-1 ΑΝΤ1“. Στην τηλεόραση χάραξε τη δική της πορεία μέσα από σήριαλ και εκπομπές και μετά από κάποια χρόνια αποσύρθηκε, άνοιξε τη δική της σχολή χορού και αργότερα έκανε και ένα παιδάκι. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή παράτησε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην Αθήνα και μετακόμισε στην Καβάλα μαζί με τον γιο της για να στηρίξει τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου και στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ξαφνική απώλεια του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της.

“Ο γιος μου, όταν ήταν 6,5 χρονών, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Εμείς είχαμε χωρίσει. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Ο Κώστας πέθανε” . Τότε κατέρρευσα, λιποθύμησα… “Μαμά πόσο άδικο είναι που δεν πρόλαβα να ζήσω περισσότερες στιγμές με τον πατέρα μου”, μου είπε ο γιος μου. Είναι μια μεγάλη ανοιχτή πληγή, την οποία προσπαθώ να επουλώνω με την αγάπη και την αφοσίωση που δίνω στο παιδί μου…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More