Πάνος Ζάρλας: Η εξομολόγηση της μητέρας του στο “Μαζί σου” – Το τροχαίο και τα όνειρά του [video]

Το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Πάνο Ζάρλα στην Μυτιλήνη. Ο 28χρονος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου, ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή στη Λεωφόρο Συγγρού. Το πρωί της Πέμπτης, η μητέρα του άτυχου Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Μαζί σου”, και στην Εβίτα Τσιλοχρήστου, και αρχικά ευχαρίστησε από καρδιάς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της, ώστε να μαζευτούν χρήματα για την θεραπεία του κοριτσιού από τον Σκόπελο της Λέσβου.

“Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων που θα κάλυπταν την δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τη Σκόπελο είναι συγκινητική! Επειδή το ποσό που απαιτείται έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Στέλλα Νικολάου δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το πάρτι που είχαν ετοιμάσει στον γιο της, Πάνο Ζάρλα, εκείνο το βράδυ με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιο λόγο το παιδί της αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, “Power of Love”, στο οποίο – όπως είναι γνωστό- στέφθηκε και μεγάλος νικητής.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που σας έδειξε στις κάμερες, όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι, δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα απ’όσο μπορώ να γνωρίζω, είχε πολλά όνειρα και σχέδια, δεν τον ενδιέφερε γενικά η τηλεόραση. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και γι’ αυτό και πήρε μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός του ήταν να έχει μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη οικονομική αμοιβή”.

Όσον αφορά το μοιραίο βράδυ του ατυχήματος, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αναφέρει: ” Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα , αυτή που είχαμε κανονίσει να του κάνουμε έκπληξη. Ήρθε γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε έτσι για να πάει να βρει τους φίλους του που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 02.30 που έγινε το συμβάν. Δεν μπορώ να γνωρίζω. Δεν ήμουν μαζί του”.

Δες αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε:

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα περνά δύσκολες ώρες.

Read More

And More