Η εξομολόγηση της Β. Χατζηβασιλείου για το παιδί που έχασε

Με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε η Βίκυ Χατζιβασιλείου στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια του “Πάμε πακέτο” εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

Οι δύο παρουσιαστές την ρώτησαν αν θα ήθελε να κάνει τρίτο παιδάκι κι εκείνη απάντησε, για πρώτη φορά: “Είχα μείνει έγκυος αλλά δεν προχώρησε καλά η εγκυμοσύνη. Είχα μία ατυχία. Το έχασα. Κρίμα. Θα είχαμε τώρα και ένα τρίτο παιδάκι. Αλλά δεν πειράζει, έχουμε δυο αγόρια, φτάνει. Ήταν πολύ νωρίς, δεν ξέρω τι περιμέναμε…”

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε και για την σχέση με τον σύζυγό της. “Χαιρόμαστε να κάνουμε πράγματα μαζί, χωρίς τα παιδιά. Το διεκδικούμε, το προσπαθούμε και μας αρέσει, γιατί δεν έχουμε σταματήσει ν’ αρέσουμε ο ένας στον άλλον και να διεκδικούμε ο ένας τον άλλον”, υποστήριξε στην Φαίη και στον Γιώργο. “Φυσικά και υπάρχουν περίοδοι κρίσης, που πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Το δουλεύεις, και δουλεύεις με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν είναι σταθερό”, συνέχισε.

Η Βίκυ αναφέρθηκε όμως και σε ένα θέμα επικαιρότητας, εξέφρασε την άποψή της για το νέο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Read More

And More