Η εξομολόγηση του Bill Σαντριά από το POL στο “Μαζί σου”: Το ορφανοτροφείο και το bullying για την καταγωγή του

Χαρακτήρας εκκεντρικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο γοητευτικός Bill Σαντριάς, ο οποίος έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Power of Love. Ωστόσο, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Ελλάδα έχει περάσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του που τον έκαναν να ωριμάσει από μικρή ηλικία. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή “Μαζί σου”, έχασε τον πατέρα του σε ηλικία μόλις 2 ετών και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκείνος και η αδερφή του να μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο.

“Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Εγώ με την αδερφή μου ήμασταν τελείως μόνοι μας στους δρόμους. Μας μάζεψαν και μας πήγαν σε ένα είδος ορφανοτροφείου”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η μητέρα του κέρδισε τη δικαστική μάχη και κατάφερε να πάρει τα παιδιά της, και να έρθουν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο. Η γυναίκα αυτή πάλεψε για να μην τους λείψει τίποτα…

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Bill Σαντριάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες ώρες που έζησε με την απώλεια του πατέρα του, για το ορφανοτροφείο αλλά και για το bullying που βίωσε εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του.

Ο Βασίλης Σαντριάς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την εκπομπή σε όσους βιώνουν ρατσισμό για την καταγωγή τους.

Read More

And More