Η εξομολόγηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση: “Μεγάλωσα με χωρισμένους γονείς και χωρίς αδέλφια”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήθελε πάντα να κάνει οικογένεια αν και ο ίδιος μεγάλωσε χωρίς να έχει αδέλφια, ενώ οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν σε μικρή ηλικία. Μαζί με την Μπέσυ Μάλφα έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, δύο κόρες κι έναν γιο. Τα κορίτσια της οικογένειας έχουν εκφράσιε μάλιστα καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο “Επιτέλους σαββατοκύριακο” αναφέρθηκε στην σύζυγο του, την καθημερινότητα τους, αλλά και τις κρίσεις που μπορεί να περάσουν τα ζευγάρια διευκρινίζοντας πως αυτές δεν είναι κρίσεις χωρισμού.«Μεγάλωσα με χωρισμένους γονείς και χωρίς αδέλφια. Χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρός. Δεν με ενόχλησε. Έτσι κι αλλιώς δεν έζησα την παρουσία του πατέρα μου για να με σημαδέψει ή να μου λείψει. Μεγάλωσα χωρίς αυτόν”, εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Στο παρελθόν η Μπέσυ είχε πει σε συνεντευξή της κάτι που επιβεβαιώνει το πόσο δεμένοι είναι σαν οικογένεα αλλά και σαν ζευγάρι. “Θα προτιμούσα να μην το μάθω αν πήγαινε με άλλη ο Γεράσιμος. Αν όμως γινόταν, δεν θα τον άφηνα, δεν θα τον χώριζα. Ζούμε είκοσι χρόνια μαζί, είναι το σέξι αγόρι μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν θα τα γκρέμιζα όλα για ένα απλό καπρίτσιο! Όχι!”.

Είχε μιλήσει όμως για την οικογένειά της και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live.

Read More

And More