Η εξομολόγηση του Λάμπη Λιβιεράτου: “Έφτασα στο χείλος του γκρεμού αλλά δεν έπεσα”

Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον Λάμπη Λιβιεράτο, τώρα όμως πέρασαν και εκείνος κάνει restart. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τις οικονομικές δυσκολίες, το διαζύγιο με την Εύη Αδάμ, την αυτοκτονία του αδελφού του που τον λύγισε και την κατάθλιψη που ακολούθησε βγήκε δυνατός και κάνει νέα αρχή.
Από τις αρχές του χρόνου κάνει εμφανίσεις με τον Θάνο Καλλίρη, ενώ κάθε Πέμπτη ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους τους πιστούς θαμώνες του club – restaurant Cash στο Κεφαλάρι. Ο Λάμπης είναι και πάλι στα πράγματα, και μετά από τρία χρόνια μιλά για όλα στο People.

To 2004 αποφασίζει να ανοίξει ένα all day café-bar και το ονομάζει Lavmi. “Με ενθουσίαζε η προοπτική να φτιάξω έναν όμορφο χώρο, που θα έπαιζε ωραίες μουσικές. Μου έβαλαν την ιδέα οι φίλοι μου και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα”, είπε και συμπλήρωσε: “Κάποια στιγμή, λόγω της μουσικής, αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από το μαγαζί. Αυτή η απομάκρυνση, σε συνδυασμό με την κρίση, έφερε μια πτώση. Βέβαια, εξακολουθούσα να είμαι μέτοχος και, όπως καταλαβαίνεις, αυτό μου κόστισε πολύ. Ήταν μια οικονομική καταστροφή για μένα. Τότε συνέπεσαν και διάφορα άσχημα πράγματα μαζεμένα και μαζί με αυτά έπεσαν οι άμυνές μου”.
Για τη δύσκολη ψυχολογική περίοδο που πέρασε είπε: “Πέρασα ένα σοκ κι έβλεπα κάποιους γιατρούς από ένα νοσοκομείο. Έπεσα ψυχολογικά και πέρασα μια φάση κατάθλιψης. Ευτυχώς, όλο αυτό κράτησε μόνο ενάμιση χρόνο. Μέσα από τη στήριξη φίλων και ανθρώπων που στάθηκαν πολύ κοντά μου (ανάμεσά τους ο Θάνος Καλλίρης, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ο Νίνο, ο Αντώνης Ρέμος, η συνεργάτιδά του, Έφη Μπούνταλη, οι κουμπάροι του, Σαμ και Χρυσούλα Κέρος, και οι Άντζυ και Ανδρέας Ανδρεαδάκης), βρήκα τη δύναμη να το ξεπεράσω. Έφτασα στα όριά μου, αλλά, όπως λέει και ο Νίκος Καζαντζάκης: “Αν δεν φτάσεις στο χείλος του γκρεμού, δεν βγάζει η πλάτη σου φτερά για να πετάξεις’’. Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά δεν έπεσα”.
Διαβάστε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα

Read More

And More