Η εξομολόγηση του νεαρού μοντέλου Άννα Μπεζάν στο “Μαζί σου”: Η απόρριψη από τη μητέρα, η βία και το ορφανοτροφείο – Video

Η όμορφη Άννα Ραφαέλλα Μπεζάν διανύει μόλις την τρίτη δεκαετία της ζωής της. Μια γυναίκα γεμάτη ζωή, της οποίας το χαμόγελο σε ταξιδεύει αλλά το υγρό της βλέμμα μαρτυρά τα όσα δύσκολα έχει βιώσει μέχρι σήμερα. Η νεαρή καλλονή, που γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας GNTM, δεν κατάφερε να διακριθεί στον διαγωνισμό, ωστόσο συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της. Η Άννα γνώρισε την σκληρή απόρριψη από τη μητέρα της, αλλά και τη βία από τον πατέρα της…

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Άννα Μπεζάν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Μαζί σου με ανανεωμένο look και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που έχει ζήσει. Μάλιστα, η κοκκινομάλλα πλέον καλλονή, η οποία έχει πτυχίο στην Ψυχολογία, ασχολείται και με την υποκριτική και συμμετέχει σε σειρά της κυπριακής τηλεόρασης.

“Δεν ήθελε να έχει ακόμη ένα παιδί, γιατί είχε ήδη τρία. Δεν έχω μάθει κάτι ξεκάθαρο, ώστε να καταλάβω ποιοι είναι οι λόγοι… Δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα. Ο πατέρας μου θεωρούσε ότι είναι κτήμα του μέχρι τα 18. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει. Ακόμη και να ξεσπάει πάνω του” ανέφερε στο Μαζί σου.

“Πήγα εκεί που με πήγε ο καιρός. Δεν είχα και άλλη επιλογή. Ακολούθησα το ένστικτό μου και σήμερα βρίσκομαι εδώ που είμαι. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Για έναν άνθρωπο που ζει φυσιολογικά, του τυχαίνει ένας χωρισμός και είναι το πιο δύσκολο που του έχει συνέβη στη ζωή του… Νομίζω ότι είναι λίγο περισσότερο drama queen, δεν έχει κάποιο όριο. Έκανα ψυχοθεραπεία μέχρι τα 20, μια ολόκληρη δεκαετία. Όταν είσαι παιδί, δεν έχεις την ωριμότητα να καταλάβεις ότι κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Οπότε πολλές φορές όταν ακούς να γκρινιάζει κάποιος είναι περίεργο. Όταν πήγαινα σχολείο με κοροΐδευαν επειδή πήγαινα σε ορφανοτροφείο.

Όσον αφορά το modelling, δεν μου έκανε ο ανταγωνισμός… Υπάρχει το πόσο ένα άτομο το θέλει και αν μπορεί να είναι στρατιωτάκι. Μου είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Είμαι ανεξάρτητη από τα δώδεκά μου. Έγινα πιο δυνατή. Με την ψυχοθεραπεία, θεωρώ ότι μπορώ να κατανοήσω στο 100% τα προβλήματα των ανθρώπων, ωστόσο δεν έχω μπορέσει να κατανοήσω ακόμη να είμαι αντικειμενική σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά. Ξέρω πως είναι ένα παιδί να ζει δύσκολα, ξέρω τι λείπει σε ένα παιδί. Λείπει αποκλειστικότητα και αγάπη…” ανέφερε στην Τατιάνα.

Read More

And More