Η εξομολόγηση του Περικλή Κονδύλάτου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα για τα δικά του βιώματα

Με αφορμή ένα βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο οποίο αναφερόταν στην δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα της και το γεγονός πως κατάφερε να κερδίσει την αποδοχή του μόνο όταν πέτυχε επαγγελματικά ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τα δικά του άσχημα παιδικά βιώματα και τη μηδαμινή σχέση που έχει με τον πατέρα του.

“Έχω βιώσει απόρριψη από τον πατέρα μου. Δεν με αποδέχθηκε και δε με ενδιαφέρει και καθόλου. Δεν έχουμε σχέση, δεν πειράζει όμως. έχω κάνει τη δική μου οικογένεια και έχω δίπλα μου τους δικούς μου ανθρώπους γύρω μου που μου δίνουν πάρα πολλή αγάπη… Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να είναι γονείς… 

Ο πατέρας μου έχει μηδαμινή σχέση με όλα του τα παιδιά… Δεν αντιλήφθηκε ποτέ την ευθύνη που έπρεπε να έχει ως γονιός… Έχω κάποια βιώματα μαζί του, δεν είναι ότι δε ζούσαμε μαζί αλλά καλύτερα να μην τα είχα… Υπήρχε βία από τον πατέρα μου, όχι ως προς εμένα και την αδερφή μου όμως. Η ζωή τα εμπεριέχει όλα, έχω καταλάβει την αξία μου δεν περιμένω να μου τη δώσει αυτός και το αυτός το λέω συνειδητά” είπε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό.

Η εξομολόγησή του αυτή, προκάλεσε την έντονη συναισθηματική φόρτιση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα ο οποίος εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοια θέματα καθώς έχει και ο ίδιος κάποια όχι και τόσο ευχάριστα βιώματα.

Read More

And More