Η εξομολόγηση τραγουδίστριας στην Τατιάνα, για τον γιο της που έμπλεξε με τα ναρκωτικά!

Στο πλατό της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” βρέθηκε η τραγουδίστρια Σοφία, η οποία εξομολογήθηκε στην Τατιάνα τις στιγμές που έζησε προσπαθώντας να βοηθήσει και να σώσει τον αθλητή γιο της, Άγγελο, από τον γολγοθά των ναρκωτικών. Η τραγική μάνα, παιδεύτηκε πολύ,πόνεσε, αγωνίστηκε, αλλά τελικά κατάφερε να σώσει το παιδί της από βέβαιο θάνατο.

Η μητέρα είπε: ”Η απόρριψη που βίωσε από τον πατέρα του ήταν καθοριστική. Αρχικά, άλλαξε η συμπεριφορά του, λόγω κάποιων τσιγάρων που έκανε στα 14 του. Σ’ ένα παιδικό πάρτι στην ίδια ηλικία, ήπιε ουίσκι κι εγώ απορούσα, οι γονείς που ήταν; Πώς τόσο μικρά παιδιά ήπιαν αλκοόλ; Μετά, σιγά σιγά, άρχισε ο καθημερινός γολγοθάς. Είναι τόσο δυνατά τα ναρκωτικά. Δύο χρόνια ήμουν έξω στους δρόμους σαν τρελή, δεν κοιμόμουν, τον έψαχνα παντού. Έκανε μέρες να γυρίσει σπίτι κι αυτό ήταν δυσβάσταχτο. Δεν χρειαζόταν να τον διώξω από σπίτι εγώ, σε σσυγκρούσεις μεταξύ μας. Έφευγε και μόνος του. Χασίσι έκανε για αρχή. Η ηρωίνη ήρθε πιο μετά.

Το σχολείο έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Τον απέβαλλαν από αυτό που ήταν και πήγε σε άλλο, όπου μια καθηγήτρια του φέρθηκε άσχημα. Από τότε, στη δευτέρα γυμνασίου, έγινε η τελευταία του επαφή με αυτό.

Αυτά τα χρόνια έχει πέσει πολλές φορές σε κώμα. Όλο αυτό ήταν ένα καθημερινό φλερτ με το θάνατο! Έχω κυνηγήσει με μαχαίρι άνθρωπο από το αυτοκίνητό μου. Μπήκα σε μια διαδικασία, κατά την οποία δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Πολλοί μου έλεγαν : Καλά, δεν φοβάσαι; Τι να φοβηθώ, αφού είναι το παιδί μου. Πολλές φορές αναγκάστικα να του αγοράσω ηρωίνη, εγώ η ίδια για να του δώσω. Αυτό γινόταν κάθε φορά που ήταν να πάμε σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More