Η Ελ. Μελέτη άνοιξε το κουτί των αναμνήσεων! Τι “ξέθαψε”;

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση, αφού η εκπομπή της αλλάζει ζώνη και πηγαίνει μεσημέρι, αλλά δεν παύει να περνά ευτυχισμένες και ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

Χθες λοιπόν επισκέφτηκε τη γιαγιά της και έγινε πάλι παιδί! Aρχικά μας σύστησε την σούπερ γιαγιά της μέσω twitter: “Φίλοι μου, η σούπερ γιαγιά μου! Ετών 78 αλλά το ντουμάνι ντουμάνι! Δυο πακέτα τη μέρα!”

Η συνέχεια με τον διάλογο της γιαγιάς ήταν απολαυστική αφού έλεγε στην εγγονή της για το twitter. Εγραψε η Ελεονώρα: “Της λέω: γιαγιά πρέπει να σε βάλω στο twitter. Και απαντάει: Και κει τι θα κάνω εγώ;”

“Και συνεχ’ιζει η γιαγια θέλοντας να μάθει αν ο γιος της εχει twitter: “Δε μου λες ο Νίκος το πιάνει αυτο το πρόγραμμα για να με δει;;;”

Η Ελεονώρα περιέγραφε στη γιαγιά της τα κοπλιμέντα που έπαιρνε στο twitter και της είπε για τον καιρό που ήταν καλλονή: “Ήμουν ωραία. Αυτή ειναι η αλήθεια. Αν δεν είχαν πεθάνει όλοι θα στο επιβεβαίωναν!!!”

Στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφία από τον παππού της (ευτυχώς όχι από το νεκροταφείο που της είπε η γιαγιά ης ότι μόνο έκεί θα βρει) με τη γιαγιά της στον γάμο!

Εδώ και με τη Ζωή Λάσκαρη ο παππούς της…

Όταν βρήκε αυτή τη δική της φωτογραφία από την εφηβεία έγραψε κάνοντας χιούμορ: “Ο Χριστός κι η Παναγία!”

Στη συνέχεια η Ελεονώρα έγραψε: “Η μαμά ζήλεψε με όσα λέτε. Σας παρακαλώ πείτε ενα καλό λόγο γιατι δεν φεύγει! Εχει κάτσει στο πεζούλι κ περιμένει “

Οι γονείς της

Μετά απ’όλα αυτά, το βράδυ η Ελεονώρα το έκαψε στον Αντώνη Ρέμο!

Read More

And More