Η Έλενα Ακρίτα συνάντησε τον σύζυγο της “άγνωστης” Βανέσας Αδαμοπούλου, Ιωάννη Παπαζήση! [pics]

Όλα ξεκίνησαν από το κείμενο με τίτλο «Η Επίδαυρος και ο Ντάνος του Survivor» που έγραψε η Έλενα Ακρίτα στη στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα». Η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε τον προβληματισμό της σχετικά με τη διασημότητα των προσώπων της showbiz που παρακολουθούν τις παραστάσεις στην Επίδαυρο.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανέφερε είναι και αυτό της Βανέσας Αδαμοπούλου, η οποία παρακολούθησε την παράσταση “Αχαρνής”, καθώς σε αυτή πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Ιωάννης Παπαζήσης. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και συγγραφέας απάντησε στην Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας “συγγνώμη” που βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 “Καλοκαίρι Μαζί”, όπου απάντησε «σκληρά» στη δημοσιογράφο και συγγραφέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος… Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου!

Δεύτερον, ως σύζυγος… Με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει. Είναι ντροπή στις μέρες μας να έρχεται η σύζυγός σου να σε βλέπει. Κι εγώ και η Βανέσα φημιζόμαστε ότι πηγαίνουμε σε πολλές πρεμιέρες και πολύ μαϊντανοί είμαστε. Να κάνει πρεμιέρα ο άντρας σου, να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο στην Επίδαυρο και να το σχολιάζουν… Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ».

https://www.youtube.com/watch?v=WAlrTuUhHno

Το βράδυ της Κυριακής φαίνεται πως η παρεξήγηση λύθηκε, μιας και η Έλενα Ακρίτα έκανε το πρώτο βήμα και έδωσε το παρών στην αρχαία παράσταση “Αχαρνής” στο Κηποθέατρο Παπάγου, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση. Αμέσως μετά το τέλος του έργου, η δημοσιογράφος βρέθηκε στα καμαρίνια και μάλιστα συνομίλησε με τον Ιωάννη Παπαζήση, δείχνοντας πως μπήκε τέλος στην μεταξύ τους “κόντρα”. Φυσικά πόζαρε και με όλους τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More