Η Έλενα Μπάση στο ΤLIFE: Τα νέα στοιχεία για την ηλικία της και το Bachelor! “Έχω βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει σύντροφό μου και βρήκε αυτό που δεν ήθελα”!

H Έλενα Μπάση είναι χρόνια στο τραγούδι με ατελείωτες “ώρες πτήσεις” στις πίστες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό! Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Κατερίνη και το “μικρόβιο” του τραγουδιού, το κόλλησε από τον πατέρα της! Ήταν τυχερό να την γνωρίσουμε όλοι μας καλύτερα, μέσα από το reality του Alpha, Τhe Bachelor! Η τραγουδίστρια έγινε σε ελάχιστο χρόνο το talk of the town που λέμε  για την έντονη και αυθεντική προσωπικότητά της και κυρίως για την ηλικία που δήλωσε στο παιχνίδι, το περίφημο ” Έλενα, 38 ετών”!

Όταν μιλήσεις με την Έλενα, νομίζεις ότι είναι φίλη σου χρόνια! Άμεση, χαμογελαστή, ντόμπρα, έξυπνη! Σήμερα η Έλενα μιλάει από τη Νέα Υόρκη  στο ΤLIFE, για όλα χωρίς φόβο και πάθος! Η τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην Αμερική και τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο και μάλλον είναι από τις ελάχιστες ελληνίδες που το κάνουν αφού εδώ δεν τραγουδάει πλέον κανείς, λόγω του κορονοϊού!

Η Έλενα αποκαλύπτει σήμερα στο TLIFE, ότι ίσως τελικά να μην είναι γεννημένη το ΄78 όπως δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού, συνεχίζοντας έτσι να διατηρεί το μύθο γύρω από την περιβόητη  ηλικία της! Ίσως να γεννήθηκα πριν, ίσως μετά” λέει! Εξομολογείται ότι έχει βάλει ντετέκτιβ για να μάθει αν την απατά ο σύντροφός της και αποκαλύπτει την προδοσία της καλύτερής της φίλης! Ποια θέλει να είναι η νικήτρια του Bachelor;

Πως νιώθεις που ήσουν από τις πρώτες κυρίες που ξεχώρισαν στο Bachelor;
Ξεχώρισα λόγω της ηλικίας μου αρχικά. (γέλια) Για εμένα το να ξεχωρίζεις είναι πάντα θετικό. Η φίλη μου είχε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής ότι είμαι 38. Στη συνέχεια, βγήκα και ξεκαθάρισα ότι είμαι του ’78… Είμαι όμως; Μπορεί να είμαι πριν, μπορεί να είμαι μετά! Μόνο η Ναταλία Γερμανού είδε την ταυτότητά μου! Ας υπάρχει ένας μύθος γύρω από την ηλικία μου.
Παίρνω αρκετά μηνύματα που με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι. Λοιπόν, θα μείνω στο 38 γιατί μου αρέσει σαν αριθμός.

Πως έγινε και μπήκες στο Τhe Bachelor;
Δεν ήταν κάτι που το είχα προγραμματίσει. Μια από τις κοντινές μου φίλες δήλωσε συμμετοχή για μένα! Δεν το ήξερα όταν το έκανε! Στην ζωή μου είμαι παρορμητική και αυθόρμητη. Γενικά είμαι των άκρων και είπα πως θα το κάνω και αυτό. Θεωρώ την ζωή μας πολύ σύντομη και θέλω να προλάβω να κάνω πολλά πράγματα.

Είχες στεναχωρηθεί τότε που δεν σε ζήτησε σε ραντεβού ο Παναγιώτης;
Ναι, φυσικά. Προβληματίστηκα πολύ γιατί πίστευα ότι έχω κάνω κάτι λάθος.

Το twitter ήταν πολύ σκληρό μαζί σου, σε ενόχλησε κάτι που ειπώθηκε;
Όχι, θα ήθελα να είναι ακόμα πιο σκληρό αν γίνεται.

Μέχρι πού έχεις φτάσει για έναν έρωτα;
Έχω κάνει πολλά. Όταν ερωτεύομαι παθιάζομαι και γίνομαι εμμονική. Ίσως, καλύτερα να χρησιμοποιούσα παρελθοντικό χρόνο γιατί όσο ωριμάζω κατευνάζω αυτά τα πάθη.

Άκουσε τη συνέντευξη της Έλενας στο TLIFE:

Τι είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει δηλαδή για έναν έρωτα;
Να βάλω ντετέκτιβ να τον παρακολουθήσει και βρήκα κάτι που ήλπιζα να μην βρω. Αυτό που φανταζόμαστε όλοι; Ναι! Και έμεινες μαζί του;  Μετά από αυτό έμεινα μαζί του αλλά για λίγο.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου πάθος;
Πέρα από το τραγούδι είναι το θέατρο και οι άνθρωποι. Το όνειρο μου ήταν πάντα το broadway, αλλά δεν έτυχε ποτέ.

Σκέφτεσαι να κάνει το εμβόλιο του Covid-19;
Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να το κάνω με τίποτα. Θα ήθελα να είμαι η τελευταία στον κόσμο. Φοβάμαι πολύ.

 

Πως είναι η καθημερινότητά σου στην Νέα Υόρκη;
Ξυπνάω, πάω μια βόλτα να πάρω αέρα και μπορεί να πάω και στο γυμναστήριο. Τα μαγαζιά είναι δυστυχώς ανοικτά. Δεν ψωνίζω συχνά, αλλά σήμερα έκανα μια αγορά. Πήγα και πήρα καλλυντικά της Κιμ Καρντάσιαν και της Κάιλι Τζένερ που τους έχω μεγάλη αδυναμία.

Πως μπήκες στο χώρο του τραγουδιού;
Ήθελα πάντα να τραγουδήσω, αλλά το έναυσμα ήταν ο πατέρας μου. Εκείνος βέβαια δεν ήθελε να ακολουθήσω αυτήν την πορεία, αλλά το μικρόβιο είχε ήδη μπει.

Έχεις κάνει κάποια πλαστική επέμβαση;
Με το χέρι στην καρδιά, καμία. Είχα πρόβλημα ακμής από πολύ μικρή και θυμάμαι τον εαυτό μου από 12 χρονών παραμορφωμένη.

Πως “έμπλεξες” με την σκοποβολή;
Έκανα κάποια τεστ όταν ήμουν 11 χρονών και πέρασα στα ταλέντα της σκοποβολής. Έκανα πρωταθλητισμό. Έκανα 5-6 ώρες προπόνηση την ημέρα για να φτάσω να είμαι στην εθνική Ελλάδος και να είμαι σε ολυμπιακή ομάδα. Μέχρι το 2016 είχαμε πάρει δεύτερο πανελλήνιο.

Πες μας τρία ελαττώματα σου
Ευκολόπιστη, παρορμητική και καθόλου διπλωματική. Έχω και άλλα ελαττώματα. Κάνω λάθος επιλογές σε άντρες και συνεργασίες.

Σε έχουν προδώσει;

Με έχει προδώσει και άντρας και φίλη. Φίλη μου, έχει κοιμηθεί με τον σύντροφό μου. Το χειρότερο που μου έχει κάνει φίλη είναι να την πάρω στην δουλειά και αυτή να τα φτιάξει με τον επιχειρηματία και να τον βάλει να με διώξει.

Είσαι ερωτευμένη τώρα;
Άσε μην το ρωτάς καλύτερα.

 

 

 

Read More

And More