Η Έλενα των Otherview πιο sexy από ποτέ στο νέο video clip του συγκροτήματος! Δες backstage φωτογραφίες

Την διάθεση τους στα ύψη κράτησαν οι Otherview κατά τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων του video clip του τραγουδιού τους με τίτλο “Όλα αυτά που νιώθω” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Feelgood Records.

Ο Βασίλης Κουμεντάκος, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Δημήτρης Ίσαρης, έδωσαν το ραντεβού τους με τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο σε κτίριο του αγροτικού συνεταιρισμού στα Μέγαρα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού τους και δεν αποχώρησαν από εκεί παρά αρκετές ώρες αργότερα, ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Έλενας των Otherview είναι αποτέλεσμα του styling που υπέγραψε η Μαρία Τάγκαλου του εντυπωσιακού μακιγιάζ από την make up artist της Κατερίνας Θεοφιλοπούλου αλλά και της δουλειάς του hair stylist Τομ Ζώη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ευφάνταστες χορογραφίες του video clip ανήκουν στον Γιώργο Νταγιάντα.

Στο video clip μαζί με τη sexy τραγουδίστρια και τα υπόλοιπα μέλη των Otherview συμμετείχε και η Έλλη Παπαγγελή, ενώ στον χώρο των γυρισμάτων βρέθηκε και η Λάουρα Νάργες.

Φυσικά στα παρασκήνια των γυρισμάτων… τρύπωσε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE για να σου δώσει μια γεύση από το νέο εντυπωσιακό video clip των Otherview.

Όσο για το τραγούδι “Όλα αυτά που νιώθω”, άκουσε το εδώ:

Read More

And More