Η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύπτει: “Ο Μike έκανε επανεξέταση και….”

H Έλενα Τσαγκρινού είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurivsion και με αφορμή αυτό η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Love it”.

H νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πως προέκυψε η πρόταση αυτή ενώ αποκάλυψε και πως είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του συντρόφου της Mike μετά την περιπέτεια που βίωσε με τον καρκίνο.


“Ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Όπως καταλαβαίνεις σοκαρίστηκα. Ήταν όλα για μένα ένα όνειρο αυτό, ήθελα να το ζήσω από πολύ μικρή. Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι ένα. Συν ότι λατρεύω την Κύπρο. Η Κύπρος έχει ήδη μια πολύ καλή θέση στην Eurovision με την Ελένη Φουρέιρα. Θέλω να μιλήσω με την Ελένη να μου δώσει tips. Αρχικά το τραγούδι “El Diablo” πιστεύω θα το λατρέψετε. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που σε απογειώνει. Πολύ χορευτικό. Δεν έχουμε σκεφτεί να πάμε στην Eurovision με τον Mike. Δεν περίμενε κι εκείνος να συμμετέχω φέτος στην Eurovision. Του φάνηκε φοβερό και χάρηκε πάρα πολύ. Χαίρεται πολύ για μένα. Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του δόξα τω θεώ. Έκανε επανεξέταση και είναι εντάξει. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, είναι ο άνθρωπός μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More